קרן מימון התחילה לעסוק בפיתוח ובטכנולוגיה בגיל 14 ומאז רצה קדימה, עד שעכשיו, בגיל המופלג 24, היא מוצאת את עצמה שותפה בתל אביב קפיטל, קרן הון סיכון ובנק השקעות, שגייסה כבר למעלה מ-120 מיליון דולר לסטארט-אפים ישראליים. ״ברגע שמתחילים לעבוד ונכנסים למצב של עשייה, הגיל לא באמת משנה בעיניי", היא אומרת בחיוך. "לפעמים כששואלים אותי בת כמה אני, אני אומרת שאני בת 36 ומגלה להם רק בסוף הפגישה שאני בת 24. אני לא מרגישה את הגיל ואני לא מתנהלת כאילו אני צעירה או חסרת ניסיון ואני חושבת שזה עובר לאנשים שמסביבי".
את שירותה הצבאי החלה ביחידה טכנולוגית של חיל המודיעין, ומשם המשיכה לדובר צה"ל. אבל ביחידה פגשה חברים שליוו אותה בהמשך הדרך: עם יריב מוזס בורוביץ', יוני וויצנברג ואיתי הומינר הקימה את חברת אפולו, שנכנסה כשותפה לסטארט-אפים שונים וסייעה להם לצמוח. "בזמן שעבדנו על סטארט-אפ נד"לני, הרבה חברות טכנולוגיות התלהבו מרמת הפיתוח וביקשו את השירותים שלנו. זה הוביל לאפולו", מספרת מימון. היום שותפה אפולו ב-12 חברות אחרות בתחומים מגוונים.
אחרי שנתיים וחצי באפולו, הכירה מימון את רון שדה ונכנסה כשותפה שלו בבנק ההשקעות TLV CAPITAL. ״אנחנו עושים גיוסי הון לחברות הייטק בשלבים שונים״, מסבירה מיימון. ״בשנה האחרונה גייסנו כ-120 מיליון דולר לסטארט-אפים ישראליים. הרקע הטכנולוגי קידם אותה רבות אך כיום הדגש הוא על הצד העסקי. "אני מתעסקת בפיתוח כבר שמונה שנים וראיתי שהצד העסקי הרבה יותר חזק אצלי, הרבה יותר בוער בי", היא אומרת. "היום אני בעולם ההשקעות והפייננס, אמנם מלווה חברות טכנולוגיות, והרקע הטכנולוגי שלי מאוד עוזר בזה, אבל זה כבר לא העיקר״.
השנה התחילה מימון ללמוד כלכלה ועכשיו היא מתלבטת אם להמשיך בלימודיה. ״הבנתי שבשבילי, העשייה והניסיון שאני רוכשת בפועל הם יותר משמעותיים".