כמו רבים מבוגרי יחידת 8200, גם איתן סלע יצא אל החיים האזרחיים מאובזר בארגז כלים שפתח לו דלת היישר אל עולם ההייטק. במשך כחצי עשור הוא עבד כיועץ אבטחת מידע בקבוצת Comsec, כשבין היתר, הוא היה חבר בצוות ההקמה של מעבדת האבטחה בחברת HP ואף ניהל אותה, והקים ב- Comsecשירות לניתור דליפות מידע רגיש מצד עובדים בחברות גדולות, שנמכר שם עד היום לעשרות לקוחות.
אך סלע הוא בעיקר יזם חברתי, עם חזון של חיבור בין יהודים לערבים בישראל. הוא המייסד והמנהל של המאיץ הטכנולוגי Hybrid, הפועל מאז 2015 במטרה ליצור עבור יזמים טכנולוגיים מהחברה הערבית הזדמנות להתחבר אל האקו-סיסטם הכלל ארצי. יחד עם שותפו, פאדי סווידאן, מהדמויות הבולטות בסצינת ההייטק הערבי בישראל, מנהל סלע את תוכנית הלימודים והתמיכה בת שמונת החודשים, שאליה מתקבלים מדי שנה 10-6 סטארט-אפים בשלבים ראשוניים (Early-stage), שבין מייסדיהם יש לפחות יזם ערבי, דרוזי או בדואי אחד.
התוכנית גם מקדישה תקציבים ותמיכה לחברות שנמצאות בשלב יותר מתקדם ולא נכנסות אל המאיץ או לכאלו שסיימו אותו בשנים קודמות. המימון מגיע ממערך המעוף של הרשות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה. עמותת בוגרי 8200 משלימה את המימון הדרוש לסטנדרטים הגבוהים של התוכנית. "החיבור הזה הוא לא טריוויאלי", מבהיר סלע.
השנה האחרונה היתה פורצת דרך בעבור הפורטפוליו של Hybrid, המונה כבר כמה עשרות חברות. חברת Mindolife, שפיתחה פלטפורמה לניהול מאובטח של רשתות IoT, חתמה לאחרונה על עסקה שמוערכת בכ-20 מיליון דולר עם התאגיד ההודי SAR. חברת Healthymize זכתה השנה במקום הראשון בתחרות השנתית של e-Health, מתוך 500 סטארט-אפים. במרץ אשתקד הוזמנו שני היזמים סלע וסווידאן על ידי שגריר ישראל בהונגריה אילן מור לשמש כדוברים המרכזיים בוועידת החדשנות והסטארט-אפים הראשונה שנערכה שם (Think.BDPST). באותו חודש השתתף הצמד גם בכנס החדשנות הישראלית השנתי של AIPAC בוושינגטון, מול קהל של כ-19 אלף איש.
עוד לפני Hybrid, סלע הקים יחד עם כמה שותפים את פרויקט Wize, שבמסגרתו בעלי ברים מארחים מומחים ומדענים להרצאות לקהל הרחב.
סלע גדל במשפחה חד הורית ובתנאים כלכליים לא פשוטים. "חשוב לי להעביר מסר גם למי שבאים מרקע קשה, שיידעו שהם יכולים להגיע להישגים", הוא מסכם.