עו"ד כהנא מאמינה כי המאבק בזנות הוא עקרוני ויסודי בסוגית השוויון בין נשים לגברים. "אפילו דיון על קבלת נשים לדירקטוריון, לא יכול להתקיים בהגינות אם מסביב לשולחן יושבים צרכני זנות. מבחינתם, יש תג מחיר לכל אישה, וכך לעולם לא נהיה שוות." עו"ד כהנא מקדמת את החוק לאיסור צריכת זנות, כלומר שהעבריין יהיה הצרכן ולא רק הסרסור. "נסעתי בערב בתל אביב וראיתי ברחוב שתי נשים בזנות .
לידן עמדה ניידת, דבר שלא הפריע ללקוחות להגיע. מול העיניים של השוטרים הגיע אדם וקנה את הגוף של האישה לעשרים דקות, חצי שעה. החוק שלנו שאושר עכשיו, רוצה לשים לזה סוף. ועד שהוא לא ייכנס לתוקף, לשוטר לא יהיה מה לעשות נגד זה גם אם הוא ירצה."
עו"ד כהנא נולדה בהולנד וגדלה בבית דתי בכוכב יאיר. היא נכדתו של הרב החרדי חותם מגילת העצמאות קלמן כהנא. שירתה בדובר צה"ל כמש"קית בחמ"ל היחידה. בעלת תואר ראשון במשפטים מהאוני' העברית. יו"ר לשעבר תא הסטודנטים של מפלגת העבודה. יועצת פרלמנטרית לשעבר של ח"כ איילת נחמיאס-ורבין. רכזת מטה השטח של שלי יחימוביץ' בבחירות להסתדרות.
ניצן מרגישה שהיא בת מזל, כי יש לה את היכולת להישמע ע"י מקבלי ההחלטות, ויש לה גישה לתקשורת. המאבק בראשו היא עומדת זכה לחשיפה תקשורתית משמעותית. אין לי ביקורת על 14,000 הנשים בזנות בארץ . ע"פ גורמי הסיוע מדובר באוכלוסייה שכמעט 100% ממנה היתה קורבן לפגיעה מינית קשה, אכזרית ומתמשכת בילדות. במקום שהמדינה תושיט לה יד ותחלץ אותה מחיים שלמים של זוועות, הסרסור מושיט לה יד, והרשויות אילמות, עיוורות וחירשות ועושות המון בשביל להתעלם מזה. זה מטריף אותי."
מבחינתה, המאבק הזה הוא יסודי לזכות הנשים כמו זכות ההצבעה. ניצן בטוחה שאנחנו נספר שפעם צריכת זנות היתה חוקית, כמו שפעם לא היתה זכות הצבעה לנשים. היא מאמינה שעכשיו כשאושר החוק, תרד משמעותית צריכת הזנות, העומדת כיום על 26500 פעמים בלילה בישראל. לטענתה, מאז שהחוק עבר בקריאה טרומית ישנה ירידה משמעותית בצריכה. "אף אחד מעולם לא אמר לצרכנים שמה שהם עושים זה פוגעני. כיום גם שרת המשפטים אומרת את זה. השמענו את הנשים עצמן שבמשך שנים הודרו מהשיח."