בתור ילדה, נטלי תשובה חלמה לעסוק ברפואה, אך את שני התארים שלה עשתה דווקא במדעי המחשב – הראשון היה במקביל ללימודי התיכון ("היה לי ממש משעמם בבית הספר, וחיפשתי מה לעשות בזמן הפנוי").
כשהיא רק בת 25, אחרי שסיימה את התואר השני, פגשה את פרופ' גבי ברבש, שהיה בעבר מנכ"ל משרד הבריאות, וקיבלה את המלצתו להביא את החדשנות והידע שצברה אל העולם הרפואי באמצעות חברה שתתמקד בהגנה על מכשירי IoT – האינטרנט של הדברים (מאוחר יותר פרופ' ברבש גם ישתתף כמשקיע בסבב ה־ Seed של החברה). כך, יחד עם בועז שדלצקי (מנהל הפעילות העסקית), ליאן גרנות (סמנכ"ל מו"פ) ואריק פרבר (שותף שכבר לא פעיל בחברה) – היא הקימה ב־2018 את Sternum.
החברה שומרת באופן אקטיבי על מכשירים מצילי חיים מתקיפות סייבר בזמן אמת. המוצר שלה כבר נוסה בתחנות כוח, מוטמע בחיישנים המוצבים לאורך מסילות רכבת – וגם בהתקנים רפואיים. ב־2020 היתה עלייה של 300% בתקיפות על מכשירי IoT, בהשוואה לשנה שקדמה לה.
במהלך השנה האחרונה, בעיצומה של מגפת הקורונה היו מתקפות כופר אפילו על בתי החולים, כשההשערה היא שלפחות רבע מהן הגיעו מהתקני IoT. "ככל שהמכשירים האלה הופכים להיות יותר מחוברים – מבינים שזו החולייה החלשה בשרשרת", אומרת תשובה.
עד כה גייסה החברה כ־10 מיליון דולר, ובין לקוחותיה הבולטים גם Telit – יצרנית מכשור ה־IoT ותאגיד המכשור הרפואי Medtronic.