את תפקידה הראשון בשב"כ, כאנליסטית מודיעינית, החלה מ' בשנת 2000, בתקופת האינתיפאדה השנייה. מאז, במהלך רוב הקריירה שלה, היא הייתה אחראית על סיכול איומי רצועת עזה. כיום היא מנהלת מאות עובדים בחטיבה שהוקמה בשנה האחרונה בשב"כ, שמטרתה סיכול האיומים מחו"ל מלחדור לישראל.
יעוד החטיבה הוא מניעת טרור ומהלכים אשר מסוכנים ליציבות האזור, שמקורם, בין היתר, ממפקדות החמאס, הג'יהאד האיסלמי, אל קעידה ונוספים. "במציאות המורכבת של המזרח התיכון, אנחנו נדרשים להיות תמיד צעד אחד לפני היריבים שלנו. זו מציאות שדורשת השתנות מתמדת והתאמות מהירות ויש לנו הישגים משמעותיים בשנה האחרונה אל מול איומים ממשיים", מספרת מ'.
במהלך שנותיה בשב"כ, מונתה לראש שלוחה גיאוגרפית ברצועת עזה, והייתה לאישה הראשונה בתפקיד זה. גם בהמשך דרכה, פרצה וניפצה את תקרת הזכוכית עבור נשים בקהיליית המודיעין כשמונתה לראש דסק בחטיבה סיכולית, במסגרתו הייתה אחראית על האיסוף המודיעיני וניהול הסיכול והאיומים בגזרת עזה, כמה מאות מטרים ממקום המגורים שלה ושל משפחתה.
לפני שמונתה לראש החטיבה, הייתה אחראית על ניהול מערך הדסק בשירות, תפקיד אסטרטגי ומשמעותי שאחראי על אופן הגיוס וההכשרה של תפקיד האנליסט המודיעיני ועיצוב הדורות הבאים של איסוף המודיעין בארגון. "נשים מנהלות משלבות תבונה ואינטליגנציה רגשית, והופכות כך למנהלות מצוינות. מסלול הקידום שלי הגיע ממקום של בחירה אישית, של רצון עז להשפיע, לשנות, להוביל. זאת זכות גדולה לנהל ועם זכות זאת מגיעה אחריות מאוד גדולה", מ' מוסיפה.