החגים הקרבים מהווים הזדמנות מצוינת להפגין חיבה למארחים אותנו בערב החג או להשקיע במשפחה ובחברים, בעיקר חובבי הבישול שבינהם. כלי הגשה מהווים בעיני רבים את המתנה המועדפת לחג – הם יפים, אישיים, אך נתפסים גם כמתנה לכל בני הבית, והכי חשוב – שימושיים. בעיקר בתקופה בה אנו נמצאים ומבשלים יותר בבית. קולקציות כלי ההגשה של המותג האמריקאי Corelle מאפשרות לשלב ולחבר בין הכלים השונים של המותג, והחברה אף חוברת השנה למותג כפות ההגשה של Salvinelli ולספר הבישול החדש מבית Foody.
כלי ההגשה של קורל מגיעים במבחר עיצובים, צבעים וגדלים וניתן לערבב בינהם כפי שתבחרו, החל מצלחות הגשה וקערות אורז, דרך קערות סלט או קעריות אישיות ועד למגשים אובלים להגשת המנות העיקריות למרכז השולחן. כלי ההגשה מתאימים גם לאחסון המזון באמצעות מכסי פלסטיק תואמים וכן לחימום במיקרוגל או בתנור.
כפות ההגשה של סלווינלי, שמיוצרות באיטליה ומבטיחות איכות ושימוש לאורך שנים, עשויות נירוסטה ומצופות באחת משלוש אפשרויות לבחירה: ציפוי PVD זהב, גימור ICE למראה מאט או נירוסטה במראה מבריק. במותג מציעים מזלג עם קצה מעוגל להגשת פסטה ומגוון כפות לסלט.
ספר הבישול מרכז את המתכונים של עשרות בלוגרים בעולם האוכל ומציג מתכונים בסגנונות בישול שונים, בינהם: לחמניות במילוי בשר של הבלוגרית יונית צוקרמן, מאפינס בריאות ועשבי תיבול של שר פיטנס ועוד.