בסוף שנת 2017 מתן סידי, אז חייל משוחרר, סיים שלוש שנים של שירות מתיש במשרד הביטחון. הוא שימש שם כסגן ראש מערך הדוברות של מתאם הפעולות בשטחים ותכנן לעשות את מה שכל צעיר בן גילו עושה: טיול אחרי צבא, פסיכומטרי ולימודים באוניברסיטה.
אבל גם בחור צעיר ושאפתן כמוהו, שתכנן באותם ימים את תחילת הקריירה המקצועית שלו, לא יכול היה לדמיין מסלול המראה מטאורי שכזה. מסלול אשר יוביל אותו במהלך שלוש שנים אינטנסיביות ורבות תהפוכות, לנחיתה באחד התפקידים הרגישים והחשובים ביותר בכוורת המקיפה את ראש ממשלת ישראל.
את היכולות של סידי ידע לזהות מי שכבר הוכיח במרוצת הקריירה יכולת חריפה למדי באיתור הזדמנויות השקעה. וכך, למרות גילו הצעיר, 22 בלבד, מינה אותו שר החינוך דאז נפתלי בנט לתפקיד יועץ התקשורת האישי שלו.
בשנים שחלפו כיהן סידי בשורה של תפקידים, בהם דובר שר הביטחון, אליו מונה כשהוא בן 23; דובר מבקר המדינה; וכן דובר הקמפיין ומנהל התקשורת של בנט בארבע מערכות הבחירות של השנים האחרונות.
הוא גם היה שם באותו יום בחודש יוני 2021: היום בו הושבע בנט לראש ממשלת ישראל ה־13, היה גם היום בו נכנס סידי לתפקידו כדובר וראש מערך התקשורת הצעיר ביותר שאייש אי פעם את התפקיד הנחשב והמכובד.
במסגרת תפקידו הוא משמש כיועץ התקשורת האישי של ראש הממשלה, ובמקביל מנהל את מערך התקשורת של משרד ראש הממשלה וזרועותיו, בהן המוסד, המועצה לביטחון לאומי, מערך הסייבר הלאומי והמועצה הלאומית לכלכלה.
מקרבות הביצה הפוליטיים בכנסת דרך פגישותיו עם מנהיגי עולם ועד ביקורים היסטוריים במדינות כמו איחוד האמירויות או בחריין – סידי מנהל את הקשר השוטף עם עשרות עיתונאים וכלי תקשורת מדי יום.
״הכי חשוב זה להישאר עם שתי רגליים על הקרקע״, הוא מסביר איך מדבררים אירועים לאומיים ומתמרנים בכל החזיתות בין אינטרסים מורכבים. ״חשוב להתמיד בעבודה קשה מסביב לשעון ולהרוויח בכל יום מחדש את האמון שראש הממשלה נתן בי״.