המושג "כוכב רשת" מזוהה בדרך כלל עם ילדי דור ה־Z, אבל בר אלמליח דונצוב – האדם שמאחורי הדמות "הפשוטע" – הוא הכל חוץ ממשפיען טיקטוק הפונה לבני נוער בלבד. העמוד הפארודי מדמה אישה צעירה "כל־ ישראלית", המכורה לסדרות ריאליטי ומקפידה שלא להשתמש בסימני פיסוק.
אם לשפוט לפי המספרים, הקהל הישראלי אוהב את הפוסטים והממים שאלמליח מייצר סביב הנושאים היומיומיים, אקטואליה ותרבות הפופ: לעמוד שלו 465 אלף עוקבים באינסטגרם, 302 אלף בפייסבוק ו־211 אלף בעמוד הקהילה.
בעקבות ההשפעה הציבורית הנרחבת יצר אלמליח אינספור שיתופי פעולה, ביניהם טקס פרסי הפשוטע בגלי צה"לֹ – בו התארחו הזמרת עדי ביטי, השחקנית אליאנה תדהר והזמרת נועה קירל; ליין מסיבות אותן מנחה אלמליח יחד עם חברתו הטובה שיר הדס מאיר והופיעו בהם רוני דואני, נונו, רן דנקר, מרגי, זהבה בן, אנה זק, טונה ועוד; הפודקאסט של הפשוטע – בשיתוף Factory 54 שגם אותו הוא מנחה יחד עם הדס מאיר; רצועת השמעה בשם "100% הפשוטע" בערוץ MTV ישראל ושיתופי פעולה מוזיקליים עם אגם בוחבוט (״קופידון״ ו"בשורות טובות") והאחיות כרקוקלי (״הגיל דופק בדלת״).
ובזמן שאחרים היו מעדיפים לנצל את רגעי התהילה כדי לנטוש את עבודתם הרגילה ולהתפרנס מלייקים וחסויות, אלמליח – במקור מרעות ובן לאנשי צבא – מעדיף להמשיך בעבודתו כדייל קרקע של אל על. "אני אוהב את העבודה שלי", אומר אלמליח, "ואין מקום שנותן יותר השראה מנתב״ג".
את שירותו הצבאי, השלים אלמליח בהתנדבות לאחר שעבר ניתוח לב פתוח בגיל שלוש, והוא נשוי מזה ארבע שנים לאורי דונצוב. הפרסום, הוא מסביר, הוא לא המטרה העיקרית. "לקבל פרגון והערכה זה תמיד עושה טוב על הלב ומחמיא, אבל אין לי איזו שאיפה להיות מפורסם, אלא פשוט להמשיך לעשות את הדברים שאני עושה ונהנה מהם", הוא אומר. "גדלתי עם שישה אחים (אני הרביעי) וכולם סופר מפרגנים. אמא ואבא ממש גאים בגודל של הדבר הזה – במיוחד אחרי גיל התבגרות לא פשוט של יציאה מהארון והתמודדות עם הפרעות אכילה, כיף לי לשמח אותם ולהביא להם קצת נחת".
במקביל לתפעול השוטף של העמוד, פועל אלמליח למען הקהילה הגאה. הוא הדריך קבוצות בארגון הנוער הגאה, איגי, ותרם את הרווחים לשיר הגאווה "בשורות טובות" לארגון בית דרור, המעניק קורת גג לנוער להט"בי בסיכון. "התנדבתי באיגי במשך ארבע שנים שהיו לי מאוד משמעותיות. שמחתי להיות שם בשביל חניכים וחניכות מהממים בשלב מאוד מורכב בחיים, וגם עבור ההורים שצריכים אוזן קשבת.
"בפשוטע אני יכול לגעת בכל נושא, ובסוף זו פלטפורמה שנועדה פשוט לבדר, אבל כמובן שכשיש מקרים שאני מרגיש צורך להשמיע קול אני משמיע אותו, אם זה בהקשר של הקהילה הגאה, הטרדות מיניות, או כל נושא אחר".