נגה סלע שלו                             

נגה סלע שלו | צילום: רמי זרנגר
נגה סלע שלו | צילום: רמי זרנגר
מנכ"לית חממת הפודטק Fresh Start

אירועי 7 באוקטובר ומייד אחריהם התקפות החיזבאללה על הגליל מצאו את נגה סלע שלו עם 13 סטארט־אפים משותקים מפעילות בחממת הפודטק Fresh Start שבקרית שמונה.

בשנים האחרונות, ותחת ניהולה, הפכה החממה הצפונית לאחד השחקנים המרכזיים בתעשיית הפודטק הישראלית. אבל במהלך המלחמה נאלצה החממה להתפנות מהצפון יחד עם הסטארט-אפים שפעלו במעבדותיה. הפינוי גרם לשיבוש בהמשכיות העסקית, מאחר שהחברות נאלצו למצוא מעבדות חלופיות, בין היתר ביקנעם ובקיסריה, ולהתמודד עם היעדרות של עובדים שגויסו למילואים. סלע שלו החליטה שהחממה לא עוצרת את פעילותה וממשיכה להשקיע בחברות למרות הקשיים.

היא הגיעה לחממה בקרית שמונה לאחר 12 שנים בתאגיד המזון תנובה במגוון תפקידים בכירים, ביניהם ראש מטה הקבוצה והקימה וניהלה את יחידת החדשנות התאגידית. במסגרת תפקיד זה היא הובילה מהלכים פורצי דרך, תוך ניווט החברה בתחומי החדשנות והטכנולוגיה.

היא הביאה את ניסיונה בתחומי המזון והפודטק ל־Fresh Start בקרית שמונה – תחילה כסמנכ"לית הפיתוח העסקי של החממה – אך קודמה במהירות לתפקיד המנכ"לית.

“זו הייתה שנה מאתגרת, מבחן לנחישות וליכולת ההסתגלות של החממה וחברות הפורטפוליו שלנו שנאלצו להתמודד עם פינוי מהצפון וצוותים שנתלשו מבתיהם. אבל אם יש משהו שמהווה מקור קבוע להשראה ותקווה בשבילי, אלו העוצמה והאיכות של האנשים המדהימים שאיתם אנחנו עובדים: היזמים הישראלים הנחושים והיצירתיים, שותפי החממה ושותפינו ברשות לחדשנות שלא מפסיקים לדחוף להשקעות חדשות, וצוות החממה שהסתגל במהירות למודל עבודה החדש  – סוג של "קומנדו".

"הצורך בשינוי מהותי של תעשיית המזון להבטחת ביטחון תזונתי הוא בלתי מעורער, ובירת הפודטק הצפונית שלנו היא כר פורה לחדשנות חיונית בתחום".

באותו נושא

דילוג לתוכן