"תחום ההשמה כיום מתנהל כמו מפעל זיקוק פחם במאה ה-19" | צילום: Shutterstock
"תחום ההשמה כיום מתנהל כמו מפעל זיקוק פחם במאה ה-19" | צילום: Shutterstock

"נא לא לשלוח קורות חיים": SPIRITT מאמצת גישה שונה לגיוס עובדים

חברת הסטארט-אפ המאפשרת לכל אחד לפתח אפליקציות מורכבות, מתרחבת ומגייסת מפתחים, מעצבים ואנשי שיווק. תנאי קבלה: לספר על משהו מעניין שלמדתם לאחרונה

חברת הסטארט אפ SPIRITT, שמאפשרת לכולם את היכולת לפתור בעיות עם תוכנה ולהקים סטארט-אפ, מתרחבת ומגייסת עובדים חדשים. הפלטפורמה המבוססת בינה מלאכותית, מאפשרת לפתח אפליקציות מורכבות כמו טינדר, אינסטגרם, וולט, וכו׳, על ידי תיאור מילולי של הרעיון למחשב.

החברה הוקמה ע״י היזמים הסדרתיים תמיר מגן ואור קליגר, וגייסה 5.5 מיליון דולר, בהובלת קרן Disruptive AI המתמחה בסטארט-אפים מבוססי בינה מלאכותית.

אור קליגר, נשיא ומנהל הטכנולוגיה: "אנחנו מבקשים מהמועמדים לא לשלוח לנו מסמכי קורות חיים. תחום ההשמה כיום מתנהל כמו מפעל זיקוק פחם במאה ה-19, ומרגיל את כולנו לגייס באמצעות מסמך שטחי שלא מייצג נאמנה את היכולות, הידע והאישיות של המועמדים. זה ברור מזמן גם למעסיקים, אבל לא קל לשנות סטטוס קוו. ובכל זאת, הזמן של המועמדים ושלנו יקר, ולכן אנחנו בוחרים שלא לתת לזה יד.

"תחום ההשמה כיום מתנהל כמו מפעל זיקוק פחם במאה ה-19". צוות SPIRITT | צילום: אולגה פדצוק
הפלטפורמה המבוססת בינה מלאכותית, מאפשרת לכולם לפתח אפליקציות מורכבות. צוות SPIRITT | צילום: אולגה פדצוק

כדי להגיש ל-SPIRITT מועמדות, פונים אלינו בקונספט שלנו; בכך אנחנו מוודאים תיאום ציפיות מול המועמדים כבר מהרגע הראשון ובמקביל מרימים למועמדים להנחתה להציג את הגרסה הכי טובה של עצמם."

בחברת SPIRITT הכינו טופס פניה דיגיטלי למועמדים, הכולל גם אפשרות להמלצה על מועמדים מתאימים. המועמד מתבקש לציין את המחלקה אליה ירצה להצטרף ולענות על מספר שאלות שמאפשרות לחברה לערוך עמו הכרות ראשונית, כמו טייטל החלומות, סיפור על תפקיד או פרויקט שאהב ולמה, משהו מעניין שלמד לאחרונה ומה מעניין אותו לשמוע על החברה והעבודה בה.

הרשמה לניוזלטר

באותו נושא

הרשמה לניוזלטר

מעוניינים להישאר מעודכנים? הרשמו לרשימת הדיוור שלנו.

דילוג לתוכן