שלושת מייסדי החברה. מימין - יאיר לדיז'נסקי, רון ארבל, אריאל ליטמנוביץ' | צילום: נדב מרגלית
שלושת מייסדי החברה. מימין - יאיר לדיז'נסקי, רון ארבל, אריאל ליטמנוביץ' | צילום: נדב מרגלית

Aryon משלימה גיוס של 25 מיליון דולר ומצרפת לרשימת המשקיעים את השמות הגדולים בתעשייה

חברת הסייבר הישראלית, שהוקמה על ידי שלושת בוגרי רשימת 30Under30 של פורבס ישראל, משלימה סבב A בהובלת Brightmind, Skinos Ventures ו-Datadog. בין המשקיעים: שלמה קרמר, מנכ״ל CrowdStrike ג׳ורג׳ קורץ, מייסדי Armis, יסמין לוקץ׳, עומר אדם ואסי כהן.

סטארטאפ הסייבר הישראלי Aryon Security, המפתח פתרונות למניעת פערי אבטחה בסביבות ענן, הודיע היום על השלמת סבב גיוס A בהיקף של 25 מיליון דולר. את הסבב הובילו קרן הסייבר האמריקאית Brightmind, קרן Skinos Ventures של שלמה קרמר וענקית התוכנה Datadog. הגיוס מביא את סך ההון שגייסה החברה מאז הקמתה לכ-38 מיליון דולר.

בסבב השתתפו גם מנכ״ל CrowdStrike ג׳ורג׳ קורץ, קרן Startpoint Capital של שארין פישר דיברוב, מייסדי Armis יבגני דיברוב ונדיר יזרעאל, לצד המשקיעים הקיימים Viola Ventures ו-Blumberg Capital שהגדילו את השקעתם. בין המשקיעים בחברה נמנים גם יסמין לוקץ׳, רובי ארונשווילי, עופר בן-נון, אהוד ברק, עידן נוריק, הזמר ואיש העסקים עומר אדם, ולאחרונה הצטרף גם השחקן והקומיקאי אסי כהן.

Aryon הוקמה על ידי רון ארבל, אריאל ליטמנוביץ׳ ויאיר לדיז׳נסקי – שלושה יוצאי יחידת מצו״ב ובוגרי רשימת 30Under30 של פורבס ישראל. החברה נוסדה בעקבות תובנות שצברו המייסדים במהלך עבודתם על פרויקט נימבוס, תשתית הענן הלאומית של ישראל.

הטכנולוגיה שפיתחה החברה מבוססת על גישה מניעתית לאבטחת ענן. במקום לזהות פערי אבטחה לאחר שנוצרו, הפלטפורמה של Aryon נועדה למנוע את היווצרותם מלכתחילה. לדברי החברה, הפתרון מסוגל לצמצם עד 90% מפערי האבטחה החדשים הנוצרים בסביבות ענן מורכבות, ולאפשר לצוותי אבטחת מידע לעבור מגישת ״כיבוי שריפות״ לניהול סיכונים פרואקטיבי.

בחברה מסבירים כי העלייה בקצב האימוץ של שירותי ענן וכלי בינה מלאכותית יוצרת מציאות חדשה עבור ארגונים, שבה קצב השינויים מהיר יותר מהיכולת של צוותי אבטחה להגיב באופן ידני. על רקע זה, Aryon מבקשת להוביל מעבר מתפיסת אבטחה תגובתית לגישה מניעתית כבר בשלב תכנון התשתיות.

למרות שהוקמה לפני כשנה וחצי בלבד, Aryon כבר עובדת עם לקוחות מתחומי הפיננסים, הביטוח, הבריאות והספנות. בין לקוחותיה נמנים בית ההשקעות IBI, הבנקים האמריקאיים Valley Bank ו-OceanFirst Bank, חברת הספנות International Seaways וחברת המשכנתאות האמריקאית New American Funding. החברה מעסיקה כיום 44 עובדים ומתכננת להשתמש בכספי הגיוס להרחבת פעילות המחקר, הפיתוח והמכירות.

״בעידן ה-AI ארגונים כבר לא יכולים להרשות לעצמם לגלות סיכונים רק אחרי שהם נוצרו״, מסר רון ארבל, מנכ״ל ומייסד-שותף של Aryon. ״הקמנו את החברה מתוך אמונה שאבטחת ענן חייבת לעבור מתהליך אינסופי של תיקון תקלות למניעה אמיתית״.

הרשמה לניוזלטר

באותו נושא

הרשמה לניוזלטר

מעוניינים להישאר מעודכנים? הרשמו לרשימת הדיוור שלנו.